Search
gianivermeersch

Verandas Willems geeft Gianni Vermeersch onderdak in de zomer

Voor hij in september toetreedt tot een nieuw veldritteam van de gebroeders Roodhooft, was het de vraag hoe Gianni Vermeersch zich deze zomer zou voorbereiden op de komende wintercampagne. De oplossing werd gevonden. De 24–jarige West-Vlaming verdedigt vanaf morgen, zondag 15 mei, en tot 15 september de kleuren van Verandas Willems. Zijn competitiedebuut beleeft hij in de GP Claude Criquielion in Deux-Acren, een wedstrijd van de Topcompetitie.

“Dit is een win-winsituatie. Gianni bewees in het verleden al dat hij op de weg net zo goed uit de voeten kan als in het veld. Wij verwachten dat hij zonder problemen zal meedraaien in wedstrijden tot categorie 1.1. Ook in de Ronde van België wordt hij ingezet, zodat hij een optimale voorbereiding zal kennen op het winterseizoen”, aldus manager Ivan De Schamphelaere van Verandas Willems.