Search
wellens

Bart Wellens onderweg naar nieuw team Roodhooft

Dat de gebroeders Roodhooft op een nieuw project waren aan het broeden is geen geheim. Denk maar aan de overstap van Gianni Vermeersch. De plannen van de teameigenaars van Beobank-Corendon en ERA-Murprotec worden steeds concreter. Volgende week doen ze hun project verder uit de doeken, maar ze lichten nu al een tipje van de sluier, want Bart Wellens is ‘back in business’.

Terwijl concurrenten en veelvoudige wereldkampioenen als Mario De Clercq, Erwin Vervecken, Niels Albert en Sven Nys na hun afhaken meteen aan de slag konden in hun vertrouwde wereld bleef de Kempenaar – ook twee wereldtitels op zak – in de coulissen hangen. Daar komt straks verandering in. Het nieuwe veldritteam wil zijn enorme ervaring en persoonlijkheid inzetten bij de opstart.