Search
12792125_10207384795991898_1350601563224215646_o

Nog geen nieuw contract voor Iserbyt: onderweg naar Mettepenningen?

Wereldkampioen bij de beloften Eli Iserbyt heeft nog geen handtekening gezet onder een verlenging van zijn contract bij Telenet-Fidea. Opmerkelijk, aangezien Iserbyt een product is van hun eigen opleidingssysteem. “De onderhandelingen lopen nog”, vertelde Nys tijdens de persconferentie. 

Een mogelijke kaper op de kust is Jurgen Mettepenningen. Hij maakte budget vrij voor de komst van Lars van der Haar, door onder andere Gianni Vermeersch aan de deur te zetten. Nu de Nederlander koos voor Telenet-Fidea, zet de manager van Marlux-Napoleon Games mogelijk alles in op het jonge talent. Ook de andere teams zullen ongetwijfeld een voorstel voor Iserbyt klaar hebben liggen. Volgens Het Nieuwsblad  zou Iserbyt eind juni de knoop doorhakken na zijn examenperiode.