Search
13087721_1159137090766273_1189503081929054495_n

Mettepenningen doet zijn huiswerk. Pauwels en Vantornout op stage

De veldrijders van Marlux – Napoleon Games zitten dan wel in hun tussenseizoen, hun teammanager Jurgen Mettepenningen zit niet stil. De voorbije weken verlengden derde en vierde sponsor Deschacht en De Vreese Logistic met twee jaar, tot eind 2018. Daarmee liggen onze belangrijkste partners nu voor lange termijn onder contract, want ook de lopende sponsorovereenkomsten met Marlux, Napoleon Games en fietsenleverancier Ridley zijn van lange duur.

Ook de toekomst van Lares – Doltcini, de opleidingsploeg van Jurgen Mettepenningen is intussen verzekerd: hoofdsponsor Lares tekende eveneens voor twee jaar bij tot eind 2018. Kopmannen van Marlux – Napoleon Games, Kevin Pauwels en Klaas Vantornout, trainen momenteel in Spanje tijdens een individueel trainingskamp. Op 3 mei vertrekken ze samen met hun ploegmaats en hun nieuwe ploegleider Danny De Bie naar Mallorca voor een teamstage.

Lees ook:  Salvador Alvarado vanaf 1 september naar Lares-Doltcini