Search
12621952_1656774034543168_5487784837384875370_o

Julien Taramarcaz ontsnapt aan aanslag Zaventem

Het scheelde weinig of Julien Taramarcaz was betrokken bij de aanslagen op de luchthaven van Zaventem. De 28-jarige Zwitser vloog op 22 maart over naar België om zijn contract bij de gebroeders Roodhooft te verlengen, net op de dag van de aanslagen.

“Ik mag mezelf gelukkig prijzen dat ik nog leef. Op het moment van de ontploffingen was ik toevallig naar de toiletten”, vertelde hij. “Toen ik weer in de hal kwam, wist ik niet wat ik zag. Blijkbaar beschik ik over een goede engelbewaarder.” Overdonderd door het gebeuren werd het signeren van zijn overeenkomst een week verschoven.

Het contract is ondertussen ondertekend, wat wil zeggen dat hij ook komend seizoen in de kleuren van ERA – Murprotec zal uitkomen.  “Ik ben blij dat ik ook komend seizoen in hetzelfde midden mag afwerken. De sfeer binnen de ploeg is uitstekend en ik zette dankzij onze trainers en coaches Marc Herremans en Marc Janssens flinke stappen vooruit. Als lid van ERA – Murprotec is het ook makkelijker om wedstrijdcontracten te versieren, iets wat bij obscure ploegen veel moeilijker lukt als je niet tot de absolute top behoort”, verzekerde hij.